Administrasjon

Hos LinkUp får administratorer tilgang til en administrasjonsportal hvor de får tilleggstjenester som tillater dem å administrere og overstyre andre brukere. Her får man tillatelse til blant annet å slette andres innlegg og kommentarer, overstyre andre brukere og eventuelt slette dem, samt å behandle innkommende rapporter om upassende innhold og brukere. Det er også gjennom adminportalen nye bedrifter enkelt kan legges til.

two phones together

Siste nytt

Adminbrukere får en egen feed i tjenesten hvor de kan dele siste nyheter med brukermassen. Det er kun administratorer som kan publisere på denne veggen, men brukere kan både like og kommentere. Et innlegg kan enkelt publiseres ved å trykke "publiser" og admin kan skrive tekst, og legge til bilder/videoer.

two phones together

Event og påmelding

I LinkUp har vi utviklet et eget event- og påmeldingssystem som gjør det enkelt for arrangører å publisere eventer, endre informasjon, se antall påmeldinger og holde tritt med avmeldinger. Under hvert event kan du se hvor mange og hvem som er meldt på, samt hvem som har meldt seg av. Admin kan også velge å varsle nettverket om et nytt event.

two phones together

Varsler

Adminbrukere kan sende varsler til alle brukere av appen, noe som kan være nyttig når man skal gi en viktig beskjed eller påminnelse om frister til arrangementer. I varslingssenteret kan det sendes ut varsler til alle, grupper eller enkeltbrukere.

two phones together

Webløsning

Dersom det er ønskelig med en webløsning av LinkUp appen integreres denne med adminportalen. Da vil brukere kunne ha tilgang til LinkUp på web i lik grad med app, men administratorer har også tilgang til administrasjonspanelet gjennom webløsningen. Adminportal er alltid inkludert i kjøp av appløsningen.

two phones together
mac screenmac screenmac screenmac screen