Om LinkUp

Vår visjon er å ha en felles møteplass for kommunikasjon og nettverksbygging uten å bruke flere ulike apper. LinkUp er enkelt og intuitivt for alle organisasjoner og bransjer som ønsker å samle alle ansatte, kollegaer og medlemmer på én og samme tjeneste.
iPhone mockup
LinkUp

Noen endringer måtte til

E-post, nyhetsbrev, ulike grupper på sosiale medier, tre forskjellige apper for eventer, meldinger og informasjon... Informasjon med like formål fra alle kanter, både på privaten og på jobb. Hvor vanskelig kunne det være å samle alt på et sted - et lukket nettverk med god informasjonsflyt og effektiv kommunikasjon?

Dette var startskuddet til LinkUp når prosjektet ble startet i 2022. Et prosjekt med formål om å samle alt på et sted for å gjøre samhandlig mer effektivt og nærere.
Dashboard mockup

" Det startet med et behov "

"I dag er vi stolte av å være leverandører av LinkUp til flere kunder, inkludert nettverksorganisasjonen Favna med deres egne Favna-app. Med mange arrangementer, både sosiale og faglige gjennom hele året, samt nyhetsdeling, holder Favna seg oppdatert med sine partnere og brukere ved hjelp av kun én app."

Hana Colakovic
Daglig leder, Link Utvikling
LinkUp

Utviklet av
Link Utvikling

Link Utvikling er et prisbelønnet techbyrå lokalisert i Bergen. Vi er spesialisert på konsept- og programvareutvikling, og tilbyr apputvikling, webutvikling, design og konseptualisering.

Vi elsker og brenner for arbeidet vi gjør, noe du raskt vil merke etter første møte med gjengen i Link Utvikling.

Les mer om oss her eller kontakt oss her.
Dashboard mockup